Hopp til innholdet

MOST FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

we hope to answer all your questions

Frakt, sporing og retur

Produkt, Materiell og kontakt

I kassen har du mulighet til å velge betaling via vipps eller kortbetaling. Du kan også velge hurtigbetaling inne på produkter. Da slipper du utfylling av navn og adresse

Etter at vi har motatt din ordre, vil vi normalt levere innen 4-5 virkedager. For utenlands levering må du regne med 5-10 dager. 

Vi tilbyr gratis frakt med Porterbuddy og helthjem. Pakken vil bli levert på døren på morningen før du står opp. Er ikke det fantastisk? 

Sending utenfor Norge vil bli pålagt en ekstra kostnad ved kassen. Pakken vil bli sendt med DHL. 

Du vil motta en ordrebekreftelse på mail når du har bestilt varen. Deretter vil du få en ny sendingsbekreftelse når ordren er pakket og sendt til deg. Denne mailen inneholder alt av informasjon og sporingsnummer på pakken.

Om produktet ikke passer, kan du returnere varen innen 14 dager. Vi vil da gi deg full refundering innen 14 dager fra varen er ankommet våres varehus. Pass på at varen er uskadet, ren, ubrukt, har merkelapper på og er sendt tilbake i orginal forpakning.

  1. Betal for returen selv (pakken din trenger et sporingsnummer) 
  2. Returner med Helthjem (retur avgift er 85kr og vil bli trukket fra refunderingen)

Siden Norge ikke er en del av EU, kan det være at varen vil få ekstra kostnader ved levering til ditt land. vennligst sjekk med import reglene til landet du befinner deg i for mer informasjon. 

Om du nekter å betale for ekstra avgifter og varen blir returnert tilbake til Nona, vil forsendelse og behandling trukket fra refunderingen. 

Alle ordre i Norge vil ikke få ekstra påløpte kostnader. 

Du vil finne size chart under produktene i butikken

Våre klær er 100% organisk. Stoffene er produsert, farget, klippet og sydd innenfor en radius på 30km. Vi er nøye på hvilke stoffer vi velger. Det skal være miljøvennlig og kun den beste kvaliteten.

Våre frakteposer er laget av sterkt papir. De har fått topp miljø scertifisering!. Og ikke bekymre deg for varen. klærne blir også pakken inn i en 100% resirkulert plastik pose inni papirposen. Vi ønsker å minimere plastik forsøpling, og vi strekker oss langt for å oppnå det.

Vi følger dyrevelferds kravene sammen med våre partnere, for å ta vare på en helsemessig og fremtidsrettet klode. Om du ønsker mer informasjon om dette, klikk på “durevelferd” nederst på siden. 

Om du ønsker å kontakte oss om arbeid eller kanskje sammarbeid med Nona, klikk på kontakt oss i bunnen av siden.